eurofun das tent 2017

Eurofun Das Tent 2017, Kom Jij Ook?

Heb jij de eurofun das tent 2017 aanbiedingen al gezien?  Zo niet dan raad ik je aan om dat snel even te doen. In Het overzicht van alle aanbiedingen, die uitsluitend dit weekend geldig zijn, staat namelijk weer helemaal bol van de spectaculaire aanbiedingen.

Je kan, net als andere jaren, veel geld besparen op je windsurf en/of kitesurf materiaal. het is dus verstandig als je aan wat nieuw (of overjarig) materiaal zit te denken even serieus naar de Eurofun aanbiedingen te kijken.

Eurofun das tent 2017 wat is dat eigenlijk?

Ook dit jaar staat de wel bekende witte tent weer opgesteld bij Eurofun aan de zevenhuizerplas. Voor degene die nog niet weten wat das tent is zal ik het je even kort uitleggen.

Eurofun is een gevestigde naam die goed bekend staat onder de kite en wind surfers in zuid holland en zeeland. Ondertussen hebben ze meerdere filialen maar ooit begon het allemaal aan de Zevenhuizerplas.

Bij deze hoofd vestiging wordt de laatste jaren steevast de grote witte tent opgetuigd.

In deze tent kan je het eerste weekend (dat al geweest is) leuke deals scoren voor je wintersport uitrusting, en het komende weekend kan je je slag slaan als je opz oek bent naar uitbreiding of vervanging van je windsurf en/of kitesurf gear.

Wanneer is das tent dit jaar?

Het Eurofun das tent 2017 evenement staat gepland voor komend weekend. 17 en 18 december 2017 zijn dus de dagen dat je je slag kunt slaan.

Ben er wel snel bij want de beste deals zullen snel de deur uitvliegen!

Hoe kom je bij de tent?

Mocht je de weg (nog) niet weten naar de Eurofun tent, het adres is:

Strandweg 29, 2761 DM Zevenhuizen – Oud Verlaat Rotterdam.

Wat vond je van de eurofun das tent 2017?

Natuurlijk ga ik er zelf ook heen, ik vind het ieder jaar weer leuk en gezellig om even rond te kijken en een paar leuke windsurf deals binnen te slepen.

Maar wat vond jij van de tent van Eurofun?

Ik zou het heel leuk vinden als je even een reactie hieronder achter laat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *