Windsurfgids.nl is een feit!

windsurfgids.nl

Tromgeroffel…

Windsurfgids.nl is een feit.

Na een hoop getwijfel of ik dit wel zou moeten doen heb ik toch maar besloten om er gewoon aan te beginnen.

Ik wilde eigenlijk al jaren een Nederlandse website/blog opzetten waar de beginnende en gevorderde windsurfer wat aan heeft.

Maar steeds kwamen die twijfels weer boven drijven.

  • Heb ik wel genoeg te melden?
  • Willen windsurfers wel een blog lezen als ze het forum al hebben?
  • Wie neemt er nu wat aan van een onbekende windsurfer?

Uiteindelijk heb ik toch maar besloten om de knoop dor te hakken en iets terug te doen voor de sport die me zoveel mooie momenten heeft opgeleverd.

Dus, daar gaan we…

Welkom bij windsurfgids.nl en de lifestyle die windsurfen heet.

Dit is het eerste bericht op mijn blog dat over windsurfen gaat. Met meer als 25 jaar ervaring op een windsurfplank werd het tijd om eens wat terug te doen voor de hobby die veranderde in een sport, die omsloeg in een levenslange passie werd, wat dan weer gelijkstaat aan een verslaving.

Maar wel een gezonde verslaving, de lifestyle die het windsurfen nu voor mij is heeft me zoveel mooie momenten gegeven die om zijn geslagen in herinneringen waar ik met een grote en tevreden glimlach aan terug denk.

  • Wil jij écht weten waar ik het over heb?
  • Wil jij de vetste watersport aller tijden ook eens proberen?

Dan raad ik je zeker aan om het windsurfen gewoon zelf ook eens te gaan proberen, ik weet zeker dat je er geen spijt van zult krijgen!

Wil jij me laten weten wat je graag op windsurfgids.nl zou willen zien?

Ik zou het hartstikke leuk vinden als je me laat weten wat je hier graag wilt zien. Laat alvast een reactie hieronder achter of like de Facebook pagina!