Arriane Aukes

Video: This Is Arriane Aukes

This is Arrianne Aukes is de laatste nieuwe windsurf freestyle video van Arrianne in Brazilië.

Arrianne Aukes is natuurlijk geen onbekende meer voor de Nederlandse windsurfers die onze nationale helden op de PWA worldtour een beetje volgen.

Deze blonde goedlachse Friezin is gezegend met een gezonde dosis talent en doorzettingsvermogen en blinkt vooral uit in de freestyle discipline.

plaatje van this is arriane aukes

Ook in de wave en het slalommen doet ze het goed maar vooral het freestylen is waar ze echt in uitblinkt, niet gek ook als je bedenkt dat ze daar al jaren hoge ogen gooit en een ongelooflijk aantal uren op haar Fanatic Skate TE staat, aangedreven door haar North Sails Idol LTD.

Als je geluk hebt dan spot je haar thuis in Friesland of op het Veluwemeer bij één van haar sponsors Telstar surfclub, maar meer kans maak je op de top windsurf locaties ergens in de wereld zoals Bonaire, Zuid Afrika of Brazilië.

Op deze locaties brengt ze haar winters al trainend door.

Denk jij bij Brazilië niet direct aan windsurfen? Dan raad ik je aan om het hier onder staande nieuwe filmpje van Arrianne eens te bekijken!

This Is Arrianne Aukes!

Dit korte filmpje met de titel “This Is Arianne Aukes” neemt je mee en geeft je een korte blik in het leven van Arrianne de windsurfpro die de meest ongelooflijk tricks doet op vlak water maar zeker ook laat zien dat ze in de golven ook heel goed kan freestylen.

Haar top noteringen in de PWA de laatste jaren beamen alleen maar dat ze ook de wedstrijddruk goed aankan.

Geniet van het filmpje en droom snel even weg bij de toplocaties die in beeld komen in combinatie met de geweldige windsurfacties van Arrianne.

Wat vond jij van de video This Is Arrianne Aukes?

Vond jij de video net zo cool als dat ik het vond?

Laat het me (en de overige lezers van windsurfgids.nl) weten door hieronder je reactie te geven op deze vette video van Arrianne!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *