RRD Freestyle Wave V5

RRD Windsurfing Freestyle Wave V5 Preview

Heb je de nieuwe RRD Windsurfing Freestyle Wave V5 boards al gezien?

Ik kwam ze laatst tegen en was blij verrast met hoe ze er nu uitzien en ik gok erop dat als jij ze ziwt dat je ze ook mooi vind.

Maar met alleen een mooi design heb je nog geen goed board maar dat zit bij Roberto Ricci Designs al jaren goed en dat zal met de opvolger van de V4 versie niet anders zijn.

Wil je alles weten over deze prachtige boards? Lees dan snel verder want ik ga je op voorhand alvast een kleine preview geven.

RRD Windsurfing Freestyle Wave V5

De freestyle wave boards zijn al jaren de best verkochte boards bij RRD en dat niet zonder reden.

Deze boards zijn al jaren op rij echte testwinnaars en ik kan je verklappen dat als de V5 serie net zo lekker vaart als de voorgangers van deze topshapes dan zit het allemaal wel goed.

Alhoewel ik helaas de V5 serie nog niet life heb gezien heb ik wel al gevaren op een aantal voorlopers van de nieuwe serie.

Jaren geleden was er op de Maasvlakte (mijn favoriete spot) een wave windsurfer die gesponsord werd door RRD (Roberto Ricci Designs) en aangezien hij vaak een aantal freestylewaves in zijn bus had liggen heb ik daar regelmatig mee gesurft.

Ik kan je zonder te overdrijven dan ook zeggen dat deze boards heerlijk varen (ook als je net als ik geen forwards springt en niet tot de beste windsurfers van Nederland behoord).

Ondertussen wordt de surfer waar ik het over heb gesponsord door een aantal andere merken en sinds zijn vertrek bij RRD (die toen nog bij kubus sport vandaan kwamen) kom je de shapes van Roberto Ricci hier op de Maasvlakte en omstreken nagenoeg niet meer tegen.

Erg jammer want het zijn prachtige boards die zo radicaal varen als je zelf wilt. (Zeker met de verschillende vinnen set ups die je tegenwoordig hebt zijn zelfs de freestyle wave boards heel radicaal te varen na wat fine tuning).

RRD Freestyle Wave V5 Video

Als je meer van het bewegende beeld bent dan kan ik je onderstaande product video van de freestylewave versie 5 aanraden.

Ik heb hem al meerdere keren bekeken en een paar dagen geleden ook al gedeeld via de Facebook pagina dus het kan zijn dat je hem al tegen bent gekomen.

Maar zo niet dan zou ik de video hieronder zeker even bekijken.

Zet vooral het geluid ook even aan dan worden je de details over deze nieuwe boards uit eerste hand mede gedeeld.

Wil je de RRD Freestyle Wave V5 kopen?

Als je ondertussen zo enthousiast bent geworden dat je dit board zelf ook wel eens wilt varen of kopen dan zijn er een aantal dealers in Nederland waar dat kan.

Vooral de mensen van GearFreak weten waar ze het over hebben en daar kan je met al je vragen terecht.

Als je een goede deal wilt maken, twijfel dan niet langer en koop de RRD Freestylewave V5 bij gearfreak!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *