Mystic Sinaii 2 met Davy Scheffers

Mystic Sinaii 2: Een windsurf video van Davy Scheffers

Heb je  Mystic Sinaii 2 al gezien? Als je into freestyle bent dan is de laatste nieuwe video van Davy Scheffers echt de moeite van het kijken waard.

Davy laat in deze video een verpletterende show zien van meer dan 130 verschillende freestyle tricks.

Volgens zijn eigen woorden is deze 15 minuten durende video het resultaat van 15 jaar toegewijd freestyle moves trainen.

Wie is Davy Scheffers?

Davy is natuurlijk allang geen onbekende meer in de Nederlandse windsurf scene maar ook internationaal is het een bekende freestyle windsurfer.

Jaaaaaren geleden was ik eens in de winter op Port Zelande en tijdens een wandeling op een mooie, en sneeuwrijke, winterdag kwam ik langs het wereldberoemde freestyle kommetje op de Brouwersdam.

Daar waren 2 surfers op het water, dat waren Davy en zijn maatje Rick Jendrusch (die toen samen team pirates of the wind waren).

Davy deed toen al de meest bizarre freestyle moves en stond ze nagenoeg allemaal. Rick was toen nog druk bezig met het onder de knie krijgen van de Vulcan (beter bekend als de air gybe).

Lang verhaal kort…beide surfers zijn nu goed gesponsorde internationale freestyle windsurfers die al meerdere titels hebben gewonnen en de hele wereld over gaan om te surfen, testen en wedstrijden te varen.

Davy wordt gesponsord door GA Sails, Tabou Boards en Prolimit

Wat is Mystic Sinaii 2?

Waar de meeste windsurfers de Nederlandse winter ontvluchten en naar de Canarische EIlanden of Zuid Afrika vliegen is Davy vaak te vinden in de omgeving van de Sinaii.

De Egyptische badplaats Dahab is zijn uitvals basis voor Mystic Sinaii 2 (een vervolg op zijn eerder verschenen Mystic Sinaii, die je via zijn Vimeo kanaal kunt vinden).

Deze nieuwe video, Mystic Sinaii 2, is een aan een schakeling van de meest complexe up to date power freestyle moves gemixt met een tornado aan meer basic tricks.

Bekijk Mystic Sinaii 2 van davy Scheffers nu

Wil je de laatste video van Davy bekijken?

De video staat hieronder!

Heel veel kijk plezier en ik hoor graag van je wat je ervan vond.

Davy Scheffers op Facebook

Davy Scheffers op Instagram

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *