gun sails 2017

Gun Sails 2017, Wanneer komen de zeilen online?

De Gun Sails 2017 zeilen staan nog niet online op het moment van schrijven. Maar ik verwacht dat het niet lang meer zal duren voordat we ook die zeilen (online) kunnen gaan bewonderen.

Zoals ieder jaar is de collectie van Gun Sails zo’n beetje de hekkensluiter als het gaat om de nieuwe lijn. Ondanks dat je online al heel wat info kunt vinden is de officiele website van de Duitse windsurfzeilen fabrikant die zonder tussen personen werkt nog niet online te vinden.

Gun Sails 2017 Zeilen, wat is er al bekend?

Als je een beetje actief bent op social media dan zal je hier en daar vast al wel wat sneak previews gezien hebben van de nieuwe 2017 zeilen van Gun Sails.

Vooral een aantal internationale teamriders laten zo hier en daar wel eens wat zien. Op met name Facebook en in meerdere mate Instagram kom je het laatste nieuws als eerste tegen.

Dus mocht je al wat informatie willen hebben van de zeilen fabrikant uit Saarbrücken in Duitsland dan zijn de bekende social media kanalen waar je moet zijn.

Is er al iets bekend over de nieuwe zeilen?

Veel meer als bovenstaande kan ik je nu nog niet vertellen. Dus ook welke zeilen er in 2017 verkocht zullen worden, in welke maten en tegen welke prijzen is nu helaas nog niet bekend.

Waarom kiezen voor Gun Sails?

Je vraagt je nu misschien af waarom je voor Gun Sails zou moeten kiezen. Als je de testen van de laatste jaren in met name de Duitse Surf gelezen hebt dan zal je ongetwijfeld gelezen hebben dat de zeilen gewoon hartstikke goed zijn.

Zowel de verschillende wavezeilen, vlak water zeilen als ook de freeride, freerace en het pure slalom zeil doen het goed in de testen van de verschillende vakbladen.

Het zal je ongetwijfeld ook niet zijn ontgaan dat de zeilen van Gun ook heel erg voordelig zijn om aan te schaffen.

Voor het geld waar je met veel geluk een overjarig (2016) zeil op een beurs als de Boot in Düsseldorf voor kunt kopen, koop je een Gun Sails 2017 zeil al voor hetzelfde geld of zelfs minder geld.

Over de kwaliteit hoef je trouwens ook niet in te zitten, doordat ze direct vanaf de fabriek verzonden worden betaal jij niet al die tussen personen.

De mensen van Gun Sails zitten niet op alle klachten te wachten die ze zouden krijgen als die er al waren. Daardoor zijn de zeilen al jaren goed verstevigd, soms wat zwaarder maar daar en tegen wel een stuk steviger waardoor je veel langer met een zeil doet.

Om je even een voorbeeld te noemen, ik heb al 6 jaar al mijn RDM masten van Gun Sails en ik heb er nog nooit schade aan gehad.

Waar kan je in Nederland meer te weten komen over Gun Sails?

Natuurlijk kan je direct bij de website van GunSails.de terecht voor vragen maar ondertussen zijn ze ook in Nederland (voor dezelfde voordelige prijzen) te koop.

Bij PieterBijlWindsurfing.nl kan je terecht met vragen, maar het beste kan je contact opnemen met de ervaren windsurfers die bij Siem.nl in Delft werken.

Bij Siem.nl verkopen ze onder andere de zeilen en masten van GunSails, mocht je een keer in de buurt zijn, ga dan zeker een keer buurten bij deze windsurfshop in Delft.

Ga ik zelf ook Gun Sails 2017 zeilen kopen?

Ik zit men name te wachten op de release van de 2017 zeilen omdat ik er aan zit te denken om voor volgend seizoen (en waarschijnlijk deze winter al) een slalom set te gaan kopen.

Ik heb in het verleden een slalom set gehad met een 120 liter board, een 7.0 en 7.8 zeil en heb dat na een paar seizoenen weer verkocht.

Maar het bloed gaat waar het niet gaan kan, dus ik ben van plan om een slalomsetje te gaan kopen.

Qua zeilen zit ik aan de Gunsails 2017 Vector te denken (of welk freerace zeil er volgend jaar dan ook mag komen).

Qua board weet ik het nog niet precies, misschien wel een bijpassend Angulo Magnum slalom raceboardje boardje, wie zal het zeggen?

Ga jij een Gun Sails 2017 zeil kopen?

Wat vind jij van de nieuwe Gun zeilen en zit je eraan te denken om ook zo’n mooi en voordelig zeiltje aan te schaffen?

Laat het mij en de rest van de lezers weten wat je plannen zijn in de reacties hieronder!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *