fanatic windsurf 2017

Fanatic Windsurf 2017

Heb jij al Fanatic windsurf 2017 spullen gezien? Als je, net als ik, altijd op zoek bent naar de laatste nieuwtjes op het gebied van je favoriete windsurf merken dan is toegang tot het internet tegenwoordig een hele verademing.

Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwe boardjes voor 2017?

Ik windsurf al jaren (sinds 1999) op windsurf boards van Fanatic en ondanks dat ik geen wedstrijden vaar en niet gesponsord wordt ben ik erg loyaal aan de merken die me op het water naar alle tevredenheid bevallen.

Mijn Fanatic triwave en skate worden aangedreven door North Sails wavezeilen die me overigens ook super goed bevallen.

Mijn materiaal fetish neemt ernstige vormen aan. Zo ben ik ieder jaar vanaf eind Maart (wanneer de jaarlijkse fotoshoot op Maui plaatsvind) bijna dagelijks op zoek naar de laatste nieuwtjes over mijn favoriete merken.

De Fanatic windsurf 2017 boards komen eraan.

Morgen is het 1 juli 2017 en dat is voor de fanatieke Fanatic volger een hele belangrijke dag.

Morgen komt namelijk de nieuwe windsurf planken lijn van Fanatic online.

Natuurlijk zijn er hier en daar al wat kleuren, maten en planken te bewonderen geweest de laatste maanden maar als je op zoek bent naar de laatste details en de “geheimen” die zolang al zorgvuldig bewaard en verhuld zijn gebleven voor de gewone stervelingen dan is morgen een dag om in de gaten te houden.

Met het openlijk vrijgeven van de Fanatic boards op de officiële website Fanatic.com kunnen we ons weer gaan vergapen aan de nieuwe boards voor seizoen 2016/2017.

Wat verwachten we van de nieuwe Fanatic windsurf boards?

Naar alle verwachting zullen, net als ieder jaar op de release datum van de nieuwe website, de nieuwe freestyle en waveboards ten toon gesteld worden.

Verwacht dus dat je dan de nieuwe Skate, Freewave, Triwave, Stubby en Quad boards kunt bewonderen.

Als je op zoek bent naar de laatste details, foto’s, inside information en product video’s van de overige boards zoals de Race, Freerace, Freeride en beginners boards dan zal je waarschijnlijk nog wel even wat extra geduld op moeten brengen.

Wat vind jij van de Fanatic windsurf 2017 boards? Laat van je horen in de reacties hieronder!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *