Eurofun Wind en Kitesurf Beurs

eurofun wind en kitesurf beurs

Het is bijna weer zover. De Eurofun wind en kitesurf beurs staat weer voor de deur. Ben je op zoek naar en windsurfplank, zeil, mast, giek of een ander item om je windsurf quiver uit te breiden voor niet al teveel geld dan is deze beurs misschien wel wat voor jou.

Wat is de Eurofun Wind en Kitesurf Beurs?

Ken je Eurofun? Waarschijnlijk wel als je in Zeeland of Zuid Holland woont, of als je een beetje op de hoogte bent van de windsurfshops in Nederland.

Eurofun is namelijk één van de populairste watersport winkels die ons landje telt. Met 5 vestigingen van Scheveningen tot aan Kamperland zijn ze goed vertegenwoordigd en is er altijd wel een filiaal bij jou in de beurt.

Regelmatig houden ze test evenementen en beurzen waar je jouw gebruikte windsurfmateriaal te koop aan kunt bieden en waar je als koper voor niet al teveel geld een leuke deal kunt maken als je op zoek bent naar surfspullen.

Wanneer is deze beurs?

De eerstvolgende beurs is aanstaand weekend al. Zaterdag 30 April en Zondag 01 Mei ben je van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in het filiaal waar het voor Eurofun allemaal begonnen is.

In dat weekend kan je naast windsurf materialen ook kitesurf materialen komen bewonderen, daarnaast zal de winkel ook geopend zijn zodat als je geen interesse hebt in de aangeboden surfspullen je altijd nog kunt vergapen aan de mooie spullen in de shop.

Wie weet zit daar wel iets bij wat je kunt gebruiken. De winkel staat vol met de nieuwste materialen, lifestyle accessoires en natuurlijk de nieuwste kleding van alle toonaangevende merken.

Waar is de wind en kitesurf beurs precies?

Als je interesse hebt om op 30 april of 1 mei een kijkje te komen nemen op deze ruil, aankoop en verkoop beurs dan moet je op de Zevenhuizerplas zijn.

Daar staat het filiaal waar Eurofun ooit is begonnen en waar ze hun imperium aan lifestyle sportzaken hebben opgestart om later uit te breiden naar 5 filialen.

Je kunt Eurofun aan de Zevenhuizerplas vinden op het volgende adres:

 

Eurofun Center

Strandweg 29

Zevenhuizen 2671 DM

Nederland

 

Zie ik je volgend weekend bij Eurofun aan de Zevenhuizerplas?

Laat je reacties hieronder achter over wat jij vond van de Eurofun wind en kitesurf beurs!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *